array(1) {
 ["wp-wpml_current_language"]=>
 string(2) "en"
}
      
About - Dancerka

About her

0010_181124_ana_klasnja_body

O Dancerki

Naša zgodba se je začela pred nekaj leti, ko smo zasnovali in izdelali najbolj inovativne športne kolenčnike na trgu. Kmalu se je naša proizvodnja razširila še s privlačnimi oblačili za ples ob drogu. Izkazalo se je, da so naša oblačila postala priljubljena tudi za druga športna področja, saj so se dekletom tako prikupila, da so jih z veseljem uporabila za najrazličnejše vrste plesa, jogo in celo plavanje …

 

 

 

Zato smo se odločili, da jih pri tem podpremo in razširimo svojo ponudbo ter začnemo ustvarjati oblačila za širše aktualno plesno-športno področje – sodobni ples, balet, gimnastiko, jogo, pilates …

Kolekcije Dancerka vključujejo oblačila tako za najmlajše kot tudi za mlade le po duši :).

Izdelki Dancerka so tako plod bogatega znanja in dolgoletnih izkušenj na področju izdelave priljubljenih športnih oblačil. Pri izdelavi oblačil in dodatkov na prvo mesto enakovredno postavljamo kakovost, estetiko in popolno udobje.

Smo manjše družinsko podjetje, s sedežem v Sloveniji, v Evropi. Predani smo tudi pravični proizvodnji in trgovini, saj goreče podpiramo lokalno proizvodnjo. Verjamemo, da izdelki, ki so nastali v pozitivnem duhu, to energijo prenašajo tudi na uporabnike.

 

 

 

Ženska, ki nosi oblačila znamke Dancerka, je dinamična, polna energije in pleše skozi življenje. Rada se giba, vendar pri gibanju velik poudarek posveča tudi estetiki in gracioznosti. Ni ji vseeno, kaj nosi med svojo uro plesa, gimnastike, joge, pilatesa, plesa ob drogu ali druge športne aktivnosti. Zase vedno želi le najboljše. Le tako se lahko v svoji koži počuti sproščeno, samozavestno in popolnoma svobodno. S tem pa je tudi prijazna do planeta in njegovih ostalih prebivalcev.

Any questions?

Want to become our official reseller or want to ask for group discounts? Fill out the form below and we will contact you.
  I agree to privacy policy.

  Our official resellers

  Copyright 2022. By: ow logo

  logo

  Subscribe to our newsletter.


  newsletter